Trouvit – geëxtrudeerd

Trouvit – geëxtrudeerd

Deze Trouvitkorrel verschilt enigszins van zijn geperste soortgenoot. Allereerste is deze korrel veel beter verteerbaar omdat het vetgehalte aanzienlijk hoger is. Ook het eiwitgehalte ligt iets hoger dan bij de geperste versie. Een heel belangrijk punt is het volgende, na veel onderzoek en op aandringen van diverse milieuactivisten heeft men naar een voedsel moeten zoeken dat het water veel minder bevuilt. M.a.w.: na het eten van deze korrel er in de uitwerpselen van de vis minder stoffen achterblijven die door het milieu afgebroken moeten worden. Dit kan alleen door een betere vertering van de verschillende ingrediënten die in deze korrel verwerkt worden. Evenals zijn geperste variant is deze geëxtrudeerde korrel in verschillende maten verkrijgbaar. Regel is: hoe kleiner de korrel des te hoger de voedingswaarde.

 

  • Trouvit 000
  • % te verwerken: 30%
  • Eiwitgehalte: 55%
  • Koolhydraatgehalte: 20%
  • Vetgehalte: 20%
  • Uitharding: goed
  • Verwerkbaarheid: zeer goed
  • Instant-Response: redelijk

 

 

  • . Trouvit nr.2
  • % te verwerken: 30%
  • Eiwitgehalte: 48%
  • Koolhydraatgehalte: 21 %
  • Vetgehalte: 20%
  • Uitharding: goed
  • Verwerkbaarheid: zeer goed
  • lnstant response: redelijk

 

 

  • . Trouvit nr.4
  • % te verwerken: 30%
  • Eiwitgehalte: 48%
  • Koolhydraatgehalte: 23%
  • Vetgehalte: 20%
  • Uitharding: goed
  • Verwerkbaarheid: zeer goed
  • Instant-Response: redelijk

Geef een reactie