blauw kaaspoeder
Soms krijg je een ingrediënt in handen waar je helemaal warm van word. Rijp blauw kaaspoeder is zo een toevoeging die we na lang zoeken eindelijk hebben kunnen inkopen. Dit kaaspoeder laat je toe om een heel ander label aan je aas te geven dan met vismeel ofandere alternatieven die er momenteel voor handen zijn. Hiernaast zal het ook nog eens de voedingswaarde, het amino- en het smaakprofiel verbeteren in je aas. karpers zijn in staat om het aas met deze toevoeging een stuk makkelijker te vinden door het natuurlijkeboterzuurgehalte, zelfs bij een koude watertemperatuur! Het glutaminezuur en complex zoutprofiel werken als smaakverbeteraar en eetlustopwekker, terwijl de bacteriële enzymes (door de rijping van de kaas) de spijsvertering bevorderen. Hiernaast bevat het kaaspoeder 35% proteïne, is het erg rijk aan aan essentiële vetten en vitamine E. Kaaspoeder is ookheel erg succesvol wanneer het gebruikt wordt in grondvoer, deeg en over particles. Experimenteer er gerust eens mee, het is een erg veelzijdig product !
Max.% te verwerken: 10 %
Eiwitgehalte: 35 %
Koolhydraatgehalte: – %
Vetgehalte: 65 %
Uitharding: goed
Verwerkbaarheid: goed
Instant-Response: zeer goed